Musikøreprop

  • Ønsker du musik eller tale direkte i øregangen ?
  • Vil du have en øreprop der forbedrer lyden i din In-Ear hovetelefon?
  • Ønsker du en øreprop som maximalt udelukker støj og forstyrrelser ?
  • Ønsker du en øreprop du kan bruge det meste af dagen uden gener ?
  • Vil du bare have en øreprop som ikke hele tiden falder ud af øret ?

Vi laver en CustomMade ergonomisk øreprop som er formstøbt specielt til dit øre.
Øreproppen er fremstillet i blød klar eller fluorecerende farvet silikone, som er formstabil og allergivenlig og med overfladebehandling af allergivenlig silikonelak.

Øreproppen er normalt lidt skålformet for at slutte  tæt helt inde i øregangen, og er kun afhængig af dit eget øres udformning. Den vejer normalt mellem 2 og ca. 3 gram.

In-Ear hovedtelefoner med leverede standard gummi tut er ikke tæt, den sidder yderst i øregangen og dæmper ikke tilstrækkeligt. Du får meget sekundær støj og mister den gode lyd.

Med en CustomMade formstøbt øreprop forbedrer du lydgengivelsen betydeligt.
Du får lyden direkte ind til og på trommehinden uden utætte forbindelser. Der forekommer ingen forvrængning eller støj, og ørepropperne transmitterer god dybde i bas og mellemtoner. Du har derved mulighed for at dæmpe lydstyrken. Øreproppen er kun forbindelsen, men er ikke bedre end kvaliteten af den tilsluttede højtaler.
Øreproppen kan tilpasses til forskellige trådløse enheder, og passer til forskellige mærker af In-Ear hovedtelefoner.

Hvis du ønsker at bestille en Musikøreprop vil det være en god ide at sende os et billede af den In-Ear hovedtelefon du ønsker at bruge, uden gummi-tut.

Der kan leveres specielle små indstik til isætning i stedet for In-Ear hovedtelefoner, så øreproppen kan benyttes som støjdæmpning ved f.eks. koncerter o.l.

Farver du kan se de forskellige farver og kombinationer i afsnittet “Farver på øreprop”.